fbpx
Bilder som visar vävstolar, garn och bild på Landskrona Citadell.

Landskrona Citadell

2022 har börjat bra. Efter två års berg och dalbana under pandemin känns det oerhört skönt att ha tagit beslut om flytt till en större lokal. Fortfarande i samma fina byggnad på Citadellet i Landskrona, men med större plats och en egen del med butik och ett kök. Det känns fantastiskt att jag nu har plats för fler deltagare på mina vävkurser. 

Fler vävkurser

Fortfarande är vävkurserna personliga och tänkta med  få deltagare, max 5 st. Men nu finns plats för ytterligare en eller två deltagare i sällskapet. Sammanlagt har jag nu 7 vävstolar, så jag kan väva på med mina projekt under tiden.

Jag har även utökat mina vävkurser, och erbjuder nu ”Väv din pläd” samt sommar-vävkurserna, ”Lär dig vävtekniken Rosengång” samt en ”Grundkurs i vävning”.

Jag tycker det är oerhört roligt och spännande att kunna erbjuda vävkurser under hela året och det hoppas jag även att ni tycker. Många har frågat efter fler datum och jag har nu lagt ut alla vävkurser fram till sommaren. Är man en grupp på fyra personer kan man också  få ett eget önskedatum för vävkursen ”Väv din pläd”.

Spännande hantverksår

Jag ser verkligen fram emot ett nytt och inspirerande vävår med fler vävkurser och glada kursdeltagare, och många intressanta möten med alla besökare. Med min nya butik och min nya större lokal ser jag ljust på 2022. Jag hoppas det här året att kreativiteten, glädjen och arbetsron kommer i fokus igen. Och du är varmt välkommen att följa med på resan!