fbpx

Här vid frukostbordet, i lugn och ro, kan jag äntligen sammanfatta de sista veckornas händelser:

Från en liten idé utvecklades min kampanj ”Stora Handduksutmaningen” till något mycket större som kommer att påverka mig under längre tid än själva påskhelgen.
Jag har fått möta många trevliga, engagerade och intresserade människor under ett fåtal dagar och jag är oerhört glad för alla beställningar jag har fått under tiden. Responsen har varit större än jag hade hoppats på. Nu ser jag ljuset i småföretagartunneln och jag känner verkligen av alla goda tankar och hejarop som jag har fått. Det känns bra att kunna lägga i en ny växel för att möta framtiden på bästa sätt.

Dessa handdukar betyder mer än att bara vara en brukstextil. De symboliserar omtanke, kärlek och uppskattning för hantverket, respekt och tillit för mig som väverska och en välvilja att hjälpa till och stötta när det behövs.

Jag vill säga ett STORT TACK SÅ MYCKET för alla som bidrog på olika sätt och redan imorgon är jag i min ateljé för att förbereda handduksväven. 

Bettina