fbpx

ANMÄLAN

Efter din anmälan har kommit in till mig, skickar jag ut en faktura med beloppet 1000kr som är anmälningsavgiften. Anmälningsavgiften är en delbetalning av kursavgiften. Du anses som anmäld när anmälningsavgiften är betald.

Din anmälan är personlig. Det innebär att du inte kan överlåta din plats till någon annan. Kurserna har ett begränsat antal platser och först-till-kvarnprincipen gäller. 

Kursavgift och betalning

Ca 1 månad före kursstart får du faktura på kursavgiften, samt mer information om kursen i form av ett välkomstbrev. Betalningen ska vara Handväfveri tillhanda vid fakturans angivna förfallodatum.  

Olycksfallsförsäkring
Du behöver ha en egen hem- och personförsäkring som täcker olycksfall.

 Om du går en kurs i tjänsten
Om ett företag eller en organisation, t ex din arbetsgivare, betalar för din kurs ska du anmäla dig som privatperson och betala kursavgiften och eventuellt andra kostnader som beskrivs ovan. Du får sedan komma överens med din arbetsgivare om hur du får ersättning för kursavgiften. Samma bokningsvillkor som för privatpersoner gäller för dig som går en kurs i tjänsten.

BOKNINGSVILLKOR

Inställd kurs
Kurserna genomförs under förutsättning att tillräckligt många anmäler sig. Skulle kursen av någon anledning ställas in, kan anmälningsavgiften samt vad du betalat in av kursavgift, återbetalas. 

 Ångerrätt och avbokning
Återbud skall alltid ske skriftligen,

per e-post till: info@handvafveri.se

eller per brev till:
Handväfveri Bettina Posselt
Gjörloffsgatan 82
26134 Landskrona

Meddelandet ska innehålla ditt namn och adress.

 Avbokning inom 14 dagar från ditt köp
Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan inom 14 dagar från ditt köp. Alla inbetalda avgifter återbetalas, även anmälningsavgiften.

 Avbokning 15 dagar eller mer efter ditt köp, men senast 30 dagar före kursstart
Vid återbud 15 dagar eller mer efter ditt köp, men senast 30 dagar före kursstart, återbetalas eventuella inbetalningen för kursavgiften.

OBS! Anmälningsavgiften återbetalas inte då den är min hanteringskostnad.

 Avbokning senare än 30 dagar före kursstart
Vid återbud senare än 30 dagar före kursens första dag kan vi erbjuda överföring av anmälan till annan kurs som finns publicerad Handväfveriets hemsida. Kursavgiften kan inte sparas för eventuellt kommande kurser eller hållas tillgodo.  

Ingen återbetalning görs av anmälningsavgift eller kursavgift.

 Återbud vid sjukdom
Om du inte har möjlighet att påbörja en kurs på grund av sjukdom, måste du skicka in ett läkarintyg till Handväfveri Bettina Posselt.

Om någon närstående till dig blir sjuk och du behöver avboka din plats för att vårda personen krävs läkarintyg eller motsvarande som styrker detta. Nära anhörig kan exempelvis vara förälder, maka/make/registrerad partner/sambo eller barn.

Efter mottaget läkarintyg kan inbetald kursavgift samt eventuella kostnader återbetalas. 

OBS! Anmälningsavgiften återbetalas ej då den är min hanteringskostnad.

 Avbrott av påbörjad kurs på grund av sjukdom
Om du har påbörjat en kurs men inte kan fortsätta på grund av sjukdom, måste du skicka in ett läkarintyg till Sätergläntan och då gäller följande: 

  • För veckokurser
    Avbrott före kl. 17.00 dag 3: 50% av kursavgiften återbetalas, dock ej anmälningsavgiften.
    Avbrott efter kl. 17.00 dag 3: ingen återbetalning sker.

Du hittar oss här:

 

HANDVÄFVERI Bettina Posselt AB

Slottet 12 C

261 31 Landskrona

Sweden

Kontakta oss:

 

Tel: +46 (0)76-108 52 14

info@handvafveri.se

Ⓒ 2020 Handväfveri Bettina Posselt AB
Webbdesign & Create